Orljava

Orljava je najveći specijalizirani proizvođač muških košulja na hrvatskom tržištu. Kvaliteta i dugovječnost put su do prepoznatljivosti. Dugogodišnje iskustvo izvoza pozicionira Orljava košulje i na europskom tržištu.

Misija i vizija

Znanja i kvaliteta rada naslonjeni na preko 60 godina iskustva u proizvodnji i prodaji muških košulja i ženskih bluza, glavna su odlika tvrtke Orljava smještene u Požegi. Najsuvremenije proizvodne linije za tekstilnu proizvodnju, visokokvalitetni materijali i pribor za rad te razvojno-stručni tim plasiraju Orljavine proizvode na domaćem i stranom tržištu kao prepoznatljiv brend.

Naši proizvodi

Svečane, sportske, business i košulje za svaki dan od visokokvalitetnih materijala i prepoznatljivog dizajna te širokog asortimana boja i uzoraka upotpunit će potrebe svakog tipa muškarca za svaku prigodu. Uz muške košulje, Orljava proizvodi i ženske bluze. 

Posebno se ističe linija muških košulja Luxury za koju Orljava daje jamstvo natprosječne kvalitete.

Hrvatska kvaliteta

Orljava je jedan od prvih nositelja certifikata Hrvatska kvaliteta. Uz to, tkanina koja se koristi u proizvodnji košulja ima Oeko TEX Standard 100 ekološki certifikat koja se izravno odnosi na aspekt humane ekologije, a neizravno uključuje i ekološke karakteristike procesa izrade i oplemenjivanja.

Garancija kvalitete

Orljava Luxury košulje izrađene su od 100% kvalitetnog egipatskog pamuka čija tkanina ima zaštitu od gužvanja. Posebna pozornost posvećena je i izboru pomoćnog materijala za izradu košulja koji mora odgovarati najzahtjevnijim kvalitativnim standardima. Za košulje Luxury dajemo garanciju natprosječne kvalitete.

Uprava društva

Na temelju zapisnika s izvanredne Glavne Skupštine društva Orljava d.o.o.  održane 22.05.2013. godine, te Odluke o izmjenama i dopunama Izjave o osnivanju trgovačkog društva Orljava, Trgovački sud u Osijeku, stalna služba u Slavnonskom Brodu donijelo je datuma 03.07.2013. rješenje pod brojem Tt- 13/2714-2 u kojem su upisuje u sudski registar slijedeće:

— promjena djelatnosti unutar predmeta poslovanja
— prestanak funkcije člana uprave
— promjena članova Nadzornog odbora
— promjena odredbi Izjave o osnivanju trgovačkog društva Orljava d.o.o.

Na temelju gore navedenog Upravu društva Orljava d.o.o. čine:

1. Luka Balenović,  predsjednik Uprave trgovačkog društva “Or­ljava” d.o.o.

2. Mirjana Čavar, član Uprave

Temeljni kapital: 23,521.700,00 kn (uplaćen u cijelosti)

OIB 28061327329
MB 01682679
IBAN (Slatinska Banka d.d.) HR08 2412009-1136003932